Reserveren


Nieuw!Geopend vanaf 2 augustus

Over Bar Bistro DuCoDe culinaire hotspot in Leeuwarden

Bij restaurant Bar Bistro DuCo Leeuwarden komen heerlijk eten en gezellig tafelen perfect samen. Met elkaar genieten van de meest smaakvolle gerechten bereid in de unieke Josper Houtskooloven. Het restaurant bevindt zich op een bijzondere locatie, namelijk in een oude Hofschool naast een koninklijk 18e-eeuws paleis midden in het stadshart van Leeuwarden. 

Je bent in het restaurant ook van harte welkom voor een voortreffelijke lunch, een gezellige borrel of een avondje uit met fantastische cocktails! Tot snel in Bar Bistro DuCo Leeuwarden.


Bekijk video
 

HotelFletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof straalt zowel van binnen als van buiten vorstelijke allure uit en ligt midden in het centrum van Leeuwarden. Het hotel ligt tevens nabij een prachtig Fries natuurgebied. Naast monumentale panden vind je in Leeuwarden prachtige musea, bioscopen en theaters.

De kamers van het 4-sterren hotel hebben ieder een bijzondere uitstraling en beschikken over luxe faciliteiten, zoals een eigen jacuzzi. Je kunt de omgeving gemakkelijk ontdekken door een fiets of E-bike te huren bij het hotel of geniet op een mooie dag van het zonnetje in de binnentuin met terras.
 

Bekijk de hotelwebsite
 

Foto's & video's

a
b
c
d
e
f
g
h
.

ReserverenReserveer een tafel bij Bar Bistro DuCo Leeuwarden

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 8:00 - 00:00 uur.

Keuken geopend van 12:00 - 22:00 uur.

Parkeergelegenheid

Voor meer informatie over parkeren in Leeuwarden kun je een kijkje nemen op www.parkeergaragesleeuwarden.nl of gebruik maken van de app Parkmobile.

Routebeschrijving

Klik hier om uw route via Google Maps te bepalen.

 

Bar Bistro DuCo Leeuwarden

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden

Privacy Statement

Ontvang onze laatste aanbiedingen

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee  gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.